Tarom va relua operarea cursei RO373/4 Bucuresti-Bruxelles si retur. Pe aceasta cursa vor fi mutati si pasagerii care au bilet pentru zborul RO371/2 in perioada 5-8 aprilie, conform News.ro

Avionul va decola din Bucuresti la ora 16.50, cu aterizare la ora 18.40, iar pentru retur orarul de zbor este 19.25-23.05.
Tinand cont de faptul ca aeroportul Zaventem este partial operational, pentru moment, sunt anumite restrictii pe aeroport si, de aceea, pasagerii sunt rugati sa consulte, inaintea calatoriei, site-ul aeroportului BRU.

Compania precizeaza ca transportul public un a fost reluat, iar accesul la aeroport este posibil doar cu autoturismele private si taxiuri. Totodata, serviciile speciale nu pot fi asigurate deocamdata, precum cel de minor neinsotit sau cel de transport al animalelor.

Citeste si:

Insotitorii pasagerilor nu au acces in aeroport, cu exceptia celor care insotesc pasagerii cu mobilitate redusa.

Tarom a anuntat vineri ca a redirectionat toate cursele de pe ruta Bucuresti-Bruxelles, din perioada 3-9 aprilie, catre un alt aeroport din Belgia, cel din Ostende Bruges, in conditiile in care aeroportul Bruxelles Zaventem era inchis inca.

Dupa atentatele teroriste din urma cu doua saptamani, Tarom a anulat sau redirectionat spre Amsterdam toate cursele prevazute spre Bruxelles. Pana la atentate, compania opera zilnic, in mod obisnuit, doua curse dus-intors pe ruta Bucuresti-Bruxelles.

Sursa foto: 06photo / Shutterstock