Simona Halep, locul 6 in ierarhia WTA, va cobori un loc in clasament incepand de luni, din cauza esecului suferit joi la turneul de la Stuttgart. Simona Halep a pierdut in faza optimilor de finala contra Laurei Siegemund (Germania, 71 WTA), scor 1-6, 2-6.

In varsta de 24 de ani, Simona Halep, locul 6 in ierarhia WTA, va cobori un loc in clasament incepand de luni, din cauza esecului suferit joi la turneul de la Stuttgart, scor 1-6, 2-6, in faza optimilor de finala contra Laurei Siegemund (Germania, 71 WTA), potrivit Mediafax. Simona Halep ramane cu 3.660 de puncte WTA si va fi devansata de cehoaica Petra Kvitova, jucatoare calificata in sferturile turneului de la Stuttgart.

Simona Halep putea fi depasita si de Roberta Vinci. Jucatoarea din Italia mai avea nevoie de o singura victorie pentru a o devansa pe Simona Halep, insa a irosit ocazia vineri, cand a fost invinsa cu 6-1, 6-4 de Laura Siegemund, sportiva care i-a administrat Simonei Halep una dintre cele mai mari umilinte ale carierei.

La inceputul sezonului, Simona Halep, jucatoare antrenata de Darren Cahill, ocupa locul 2 in ierarhia WTA. Simona Halep a pierdut multe puncte din cauza ca nu si-a aparat titlul la Indian Wells (sfert de finala in 2016), sfertul de finala de la Australian Open (tur I in 2016), dar nici titlul de la Dubai (optimi de finala in 2016).

Citeste si:
Halep: Ritmul a fost dificil. Nu am putut sa domin
Simona Halep: Ritmul a fost...

Sursa foto: lev radin/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Halep joaca direct in turul doi la turneul de la Roma