Trei indivizi, inclusiv un roman, acuzati de trafic de persoane au fost arestati in Austria, in vehiculul lor fiind depistat un extracomunitar care ar putea fi implicat in atentatele comise in noiembrie 2015 la Paris, afirma surse citate de presa austriaca.

Un cetatean roman, un sirian si un marocan au fost arestati in urma cu cateva zile la punctul de trecere Walserberg, situat la frontiera Austriei cu Germania, informeaza site-ul Salzburg24.at, potrivit Mediafax. Conform publicatiei SalzburgerNachrichten.at, unul dintre suspectii arestati ar fi implicat in atentatele comise la Paris pe 13-14 noiembrie 2015, soldate cu 130 de morti si revendicate de reteaua terorista Stat Islamic. Autoritatile austriece nu au confirmat ca ar fi fost arestat vreun suspect de terorism.

Cei trei suspecti se afla in arest preventiv in orasul austriac Eisenstadt, a declarat procurorul local, Ronald Koch, citat de agentia de stiri APA. Cei trei suspecti intrasera in Austria venind din Ungaria, intr-un vehicul in care erau inca 14 persoane, fiind interceptati de o unitate a fortelor speciale Cobra in momentul in care se pregateau sa treaca in Germania.

Conform unor surse din cadrul politiei citate de Salzburger Nachrichten, in vehicul a fost depistat un islamist care ar fi avut rol de complicitate in atacurile teroriste comise in capitala Frantei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri