Acestia au fost chemati de procurori pentru a fi audiati in calitate de martor, scrie News.ro.

Danciulescu, Hanca si Rotariu nu au declaratii nici la intrarea si nici la iesirea de la Parchetul Capitalei. Mircea Rednic este ultimul audiat, el fiind inca in sediul Parchetului Capitalei.

Medicul echipei Dinamo, Liviu Batineanu, a dat declaratii la politie in 8 mai, la doua zile dupa decesul lui Ekeng.

Jucatorul dinamovist Patrick Ekeng a murit in 6 mai, dupa ce s-a prabusit pe teren, in minutul 70 al meciului cu FC Viitorul. Acesta a fost dus cu o ambulanta Puls la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o ora si 30 de minute, insa nu a mai putut fi salvat.

Citeste si:

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a inceput urmarirea penala in rem pentru ucidere din culpa. Procurorii asteapta raportul legistilor pentru a se lamuri daca decesul lui Patrick Ekeng a fost cauzat de afectiuni interne sau de factori externi.

Potrivit surselor citate,”moartea a fost non-violenta, dar suspecta, astfel ca trebuie verificat amanuntit cadrul medical".

Patrick Ekeng avea cordul marit si anomalii coronariene, potrivit datelor transmise in 11 mai de Institutul National de Medicina Legala, care a precizat ca pentru finalizarea autopsiei sunt necesare rezultatele investigatiilor toxicologice, ce vor fi gata in aproximativ doua saptamani, dar si a celor histologice si imunohistologice, finalizate in aproximativ 30 de zile.