Mihaela Feodorof, fondatorul Yourway, sustine ca inclusiv elevii care sunt mai emotionali pot face fata cu brio examenului de la Evaluarea Nationala. Important este sa nu se lase complesiti de amploarea acestei testari, a completat Feodorof, adaugand ca foarte important este sprijinul parintilor si cel al profesorilor. Declaratiile au fost facute la Adevarul Live, in cadrul unei emisiuni moderate de Adriana Stoian, conform Adevarul.

Mihaela Feodorof a aratat ca Evaluarea Nationala si nota obtinuta de elevii in clasa a VIII-a in urma acestei examinari reprezinta, in mod gresit, o eticheta pusa copilului care, in functie de ea, ajunge la liceu. Consultantul a precizat ca examenul de Capacitate este pus prea devreme, motiv pentru care emotiile sunt foarte mari inainte de examene.


„E o apasare si o responsabilitate imensa pe umerii lor. Asteptarile foarte mari il dau peste cap.Daca stimulii sunt mult diferiti, el poate fi bulversat. Eticheta se pune din perspectiva acestui examen, a reusitei. Stimulii trebuie sa ii gasim din mai multe perspective, din familie dar conteaza foarte mult si relatia pe care elevii o au cu profesorul de la clasa”, a explicat Mihaela Feodorof.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Soloviova Liudmyla/ Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri