×
Citește și
Primele semne de sarcina

Peste 3.000 de politisti si jandarmi vor asigura ordinea la "Noaptea Muzeelor"

Ministerul Afacerilor Interne a suplimentat numarul de politisti si jandarmi care vor actiona in noaptea de sambata, la cea de-a XII-a editie a evenimentului „Noaptea Muzeelor”, ajungandu-se la un dispozitiv de 3.000 de angajati MAI care vor fi in apropierea obiectivelor culturale participante la eveniment.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne, politistii si jandarmii vor acorda o atentie deosebita zonelor in care exista aglomerari de persoane, in statiile RATB si pe liniile mijloacelor de transport care duc catre muzeele deschise. De asemenea politistii rutieri vor actiona in zonele aglomerate, potrivit News.ro.

Noaptea Europeana a Muzeelor 2016 a implicat peste 200 de obiective culuturale fiind incluse circutele muzeale din Baia Mare, Cluj-Napoca si Timisoara, candidate la titlul de Capitala Culturala Europeana 2021, alaturi de Bucuresti.

Proiectul, organizat de Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania este finantat cu sprijinul Administratiei Fondului Cultural National. Noaptea Muzeelor este organizata sub patronajul Consiliului Europei, Consiliului International al Muzeelor si UNESCO si participa anual aproximativ 3.000 de muzee din Europa.

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky/Shutterstock

Citeste si:
Migran╚Ťi fugi╚Ťi dintr-un centru de carantin─â COVID-19, c─âuta╚Ťi de...
Mai mul╚Ťi migran╚Ťi care au...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Social »Setari Cookie-uri