Incidentul rutier a fost anuntat la 112 la scurt timp dupa ora 20.00 pe un drum judetean din Ilfov intre Buftea si Corbeanca. O ambulanta a sosit la locul indicat insa nu a putut decat sa constate decesul celui care se afla la volan. Doctorul Alice Grasu, directorul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a declarat ca in autoturism se afla o singura persoana.

Persoana gasita in masina era desfigurata, potrivit unor surse apropiate echipajelor de interventie. In autoturism s-au descoperit actele lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, firma implicata in scandalul biocidelor folosite in spitale.

Alexandru Dan Condrea controla sau era actionar in Romania la cel putin sase firme, majoritatea din domeniul serviciilor medicale. Afacerile cumulate ale companiilor sale au depasit 30 milioane de lei in 2014.

Hexi Pharma, bijuteria coroanei din portofoliul controlat de Condrea, a fost infintata in 1994 si are ca domeniu de activitate fabricarea preparatelor farmaceutice. Condrea era asociat cu 93,7% din actiuni. Compania a incheiat 2014 cu o cifra de afaceri de 18,9 milioane de lei si un profit net de 1,8 milioane de lei, potrivit datelor raportate la Ministerul Finantelor. Valoarea datoriilor companiei depaseste insa rulajul – 20,7 milioane de lei. Hexi Pharma are 45 de angajati.

Dosarul Hexi Pharma este in continua desfasurare, oficili din Politia Romana au anuntat ridicarea mai multor documente de la Asociatia de Acreditare din Romania - RENAR, de la Spitalul de Boli Infectioase "Victor Babes", Institutul Oncologic Bucuresti si Spitalul de Arsi, precum si de la sediul din Mogosoaia al firmei Hexi Pharma.

Citeste si:

Medical Cleaning, firma specializata pe activitati de curatenie, a avut in 2014, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor, o cifra de afaceri de 7,4 milioane lei, un profit net de 0,7 milioane lei si un numar de 247 de angajati.

Signum Service, care activeaza in domeniul arhivarii de date, a avut in 2014, potrivit acelorasi date, afaceri de 2,3 milioane lei, un profit net de 0,76 milioane lei si un numar de 50 de angajati.

Health Services Company, specializata pe servicii de sanatate, a raportat la Ministerul Finantelor o cifra de afaceri de 1,37 milioane lei, un profit net de 0,4 milioane lei si un numar 17 angajati.

Hexi Med, specializata pe activitati de asistenta medicala, a avut in 2014, potrivit datelor publicate pe site-ul Finantelor, o cifra de afaceri de 0,36 milioane lei, o pierdere de 0,28 milioane lei si un numar de 11 angajati.

Ochmed, specializata in domeniul acordarii de asistenta medicala, figureaza cu o cifra de afaceri zero pe site-ul Ministerului Finantelor si cu zero angajati.

Sursa foto: Agerpres Foto