In asteptarea turneului final, Franta sta ca pe ghimpi, iar iesirea din Aeroportul Charles de Gaulle a ajuns sa dureze aproape cat un zbor Bucuresti – Paris, conform Adevarul.

Daca am compara lupta impotriva terorismului cu un meci de fotbal, atunci echipa extremistilor conduce detasat, “la pauza”. Pe langa faptul ca au “inscris” la Paris si la Bruxelles, in ultimele luni, descreieratii care catalogheaza uciderea oamenilor nevinovati drept o lupta sfanta, si-au impus si “jocul”: teroarea s-a instaurat in mintile cetatenilor de rand si a facut ca pana si o iesire banala dintr-un aeroport sa dureze aproape cat zborul propriu-zis. Inca de la plecarea din Bucuresti, un bilet de avion cu destinatia Paris, aflat in posesia unui individ cu trasaturi orientale si cu barba, trezeste suspiciuni la controlul pasaportului.

Curg intrebarile, in timp ce documentul de calatorie e scanat si intors pe toate fetele: “Care e urmatoarea destinatie dupa Paris?", "Ah! Deci ramaneti in oras!? Si de ce mergeti acolo?”. Abia cand afla ca deplasarea e facuta in interes de serviciu, ca ziarist, omul devine mai linistit, mai maleabil si un zambet inlocuieste privirea rece de pana atunci. “Sa incurajati echipa in meciul cu Franta!”, e recomandarea care insoteste pasaportul trecut prin toate aparatele din ghiseu.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: INTERPIXELS / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri