75% din populatia Romaniei ar avea de suferit in cazul producerii unui cutremur de magnitudine mare, insa cel mai puternic afectat ar fi Bucurestiul, arata un raport recent facut de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, scrie Adevarul.ro.

Cartierele Baneasa, Pantelimon si orasul Otopeni ar fi cele mai expuse riscului, noteaza documentul. Un risc intermediar a fost calculat pentru zonele 1 Mai, Titulescu, Floreasca si Tei, in timp ce cartierele Berceni, IMGB, Vitan si Republica figureaza ca fiind cele mai sigure zone.

„Este una dintre capitalele europene care este evaluata ca fiind foarte grav afectata in cazul unui seism major. Este dispusa intr-o zona cu risc ridicat seismic. Comportamentul solului situeaza Capitala noastra la un nivel ridicat de risc. Zona Centrului Istoric va fi grav afectata in cazul unui cutremur major”, a declarat locotenentul colonel Radu Cristian, seful centrului operational IGSU.

Citeste articolul integral pe Adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri