Mai multi medici de la Unitatea de Primiri Urgente s-au adunat, miercuri, in curtea spitalului, reclamand ca nu mai pot lucra in conditiile de acum si ca nu gasesc intelegere la managerul unitatii medicale, Sorin Paun, care refuza sa aprobe noi posturi sau sa semneze pentru achizitia de medicamente.

Medicii spun ca 15 doctori si-au scris demisiile, iar alti 15 vor recurge la acesta masura in perioada urmatoare.

"Am decis sa ne semnam demisiile. Suntem in preaviz 14 zile, dupa care vom vedea ce vom face. Nu gasim niciun fel de intelegere la managerul spitalului, cu care nu se poate discuta. Nimeni nu vrea sa ne asculte ", a afirmat unul dintre medicii demisionari.
El a spus ca una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta cadrele medicale este lipsa medicamentelor.

Citeste si:

"Managerul Sorin Paun a refuzat sa semneze achizitia de medicamente, iar de la 1 septembrie nu vor mai fi medicamente", a mai spus medicul.

Un alt doctor a spus ca el si colegii sai au fost nevoiti, de multe ori, sa cumpere din banii lor medicamente pentru a avea cu ce isi trata pacientii: "Au fost situatii in care am cumparat noi medicamente. Vorbim despre medicamente banale, care pot fi cumoarate de la farmacie, pentru ca unele medicamente nu se gasesc in farmacii".

Sursa foto: fam_photo / shutterstock