Actorul Sebastian Papaiani, in varsta de 80 de ani, care in luna mai fusese internat la Spitalul Universitar de Urgenta, in urma unui accident vascular cerebral, a incetat din viata.

Actorul Sebastian Papaiani fusese internat in mai multe randuri dupa ce in luna mai suferise un accident vascular cerebral. Actorul implinise 80 de ani in luna august. Ultimul sau mesaj pe Facebook a fost in 27 august, cand le-a multumit celor care i-au transmis urari de ziua sa, spunandu-le ca spera sa ii revada cat mai curand. Atunci, actorul a spus ca este pentru prima data cand isi petrece ziua de nastere intr-un spital, conform News.ro.

"Va multumesc si va sunt recunoscator pentru cuvintele si gandurile frumoase primite in ultimele zile! E pentru prima data cand imi petrec ziua de nastere intr-un spital, dar, cu ajutorul acestui canal de comunicare, am avut impresia ca am fost invitat la o petrecere surpriza unde, spre surprinderea mea, eu am ascultat tot timpul, iar voi tti vorbit tot timpul. Va iubesc si sper ca Dumnezeu sa-mi dea posibilitatea sa va revad cat mai curand, fiindca pentru mine, voi oamenii obisnuiti ati fost si veti ramane marea mea iubire! Va imbratisez pe fiecare in parte, cu drag, Sebastian Papaiani", scria atunci actorul.

Actorul Sebastian Papaiani s-a nascut la 25 august 1936, la Pitesti si a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica in 1960. In 1963 a debutat in comedia regizorului Geo Saizescu ”Un suras in plina vara”, unde alaturi de tanara actrita Florina Luican se face remarcat atat de critici, cat si de public. A devenit celebru pentru cinefili cu rolurile plutonier Capsuna din ”B.D”, Alecu din ”Asta seara dansam in familie”, Pacala, Pompei din ”Toamna bobocilor” si mai ales Ieremia din ”Toate panzele sus”.

Sebastian Papaiani a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul national Serviciul Credincios in grad de Cavaler, alaturi de alti actori, „pentru devotamentul si harul artistic puse in slujba teatrului romanesc", cu prilejul implinirii unui veac si jumatate de existenta a Teatrului National din Bucuresti.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri