Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a fost prezenta luni, 13 martie, la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru conditia femeii, unde a sustinut un discurs in limba engleza, a carui calitate a fost sanctionata de catre internauti.

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia-Olguta Vasilescu, a participat la a 61-a sesiune a Comisiei pentru conditia femeii a ONU, care s-a desfasurat la New York. Ministrul a avut programata si o interventie in cadrul mesei rotunde "Emanciparea economica a femeilor in contextul schimbarilor pe piata muncii" si o prezentare in cadrul reuniunii ministeriale a Organizatiei Internationale a Francofoniei (OIF), conform unui comunicat de presa emis de catre minister.

Discursul Olgutei Vasilescu a aparut pe site-urile de socializare, iar internautii au viralizat acest filmulet, sanctionand prestatia slaba a fostului primar din Craiova.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Lia-Olguta Vasilescu a avut programata si o intrevedere bilaterala cu Lise Theriault, viceprim-ministru/ministru provincial pentru statutul femeii, din cadrul Ministerului pentru Relatii Internationale si Francofonie din Provincia Quebec – Canada. Oficialul roman a participat si la o reuniune bilaterala cu Asa Regner, ministrul Sanatatii si Afacerilor Sociale din Regatul Suediei.

De ce a ales Olguta Vasilescu...
Citeste si: De ce a ales Olguta Vasilescu sa vorbeasca in engleza la ONU

Sursa foto: agerpresfoto

Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Ce zice Grindeanu despre cum a citit Lia Olguta Vasilescu in engleza