O explozie s-a produs, duminica dimineata, intr-un bloc de pe strada Jiului, din municipiul Brasov, cel mai probabil din cauza unor acumulari de gaze, in urma deflagratiei doua persoane suferind arsuri si fiind transportate la spital. Pentru siguranta, 60 de persoane din imobilul respectiv au fost evacuate.

Explozia care s-a produs, duminica dimineata, cel mai probabil din cauza unor acumulari de gaze, a afectat serios un apartament aflat intr-un bloc tip vila de pe strada Jiului, infomeaza News.ro.

In urma deflagratiei, doua persoane au suferit arsuri si au fost transportate la spital, iar 60 de persoane, locatari in bloc, au fost evacuate pentru siguranta.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au intervenit cu doua autospeciale cu apa si spuma si un echipaj SMURD, la fata locului ajungand si doua ambulante.

Cei doi raniti au fost transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov. Potrivit medicilor, o femeie de 47 de ani a suferit arsuri de gradul I si II pe 60% din suprafata corpului, iar un barbat de 30 de ani a suferit arsuri de gradul I si II pe 35% din suprafata corpului.

Citeste si:
Casele de vacanta de pe Valea Prahovei se vor scumpi cu 10-15% anual
Casele de vacanta de pe Valea...

Potrivit pompierilor, deflagratia nu a fost urmata de incendiu, in prezent fiind facute cercetari pentru a se stabili cu exactitate cauza incendiului.

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Wienerberger: Va veni un nou val de insolvente in constructii