Incendiu la un bloc din Sibiu: 50 de persoane s-au autoevacuat

Aproximativ 50 de persoane dintr-un bloc din Cisnădie s-au autoevacuat pe 29 noiembrie, noaptea, din cauza unui incendiu la un balcon, informează Agerpres.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 2:00, la balconul unui apartament de la etajul 2, din cartierul Arhitecţilor. La faţa locului s-au mobilizat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

La sosirea echipajelor de pompieri, aproximativ 50 de persoane din bloc se autoevacuaseră şi incendiul se manifesta cu flacără deschisă la întreg balconul apartamentului.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ două ore şi nu au fost victime. Au ars obiecte depozitate pe balcon (patru cauciucuri, mase plastice etc.) şi au fost degradate balcoanele din vecinătate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit.

Citeste si:
Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc
Un autocar cu 44 de pasageri...

Tot duminică noaptea, în jurul orei 2:30, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD la un incendiu la o cabană de lemn din municipiul Sibiu.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră. A ars 70% din cabana de lemn de circa 20 mp.

Două persoane care au suferit arsuri pe mâini au primit îngrijiri medicale şi au refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic produs accidental de jar, scântei, a mai informat ISU Sibiu.

Citeste si:
Primul eveniment cu public la Casa Albă de la infectarea lui Donald...
Primul eveniment cu public la...

Sursa foto: Agerpres FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri