Politistii au confiscat peste trei kilograme de canabis, heroina, cocaina, comprimate de ecstasy si substante psihoactive, precum si sume mari de bani si tigari de contrabanda, de la locuintele traficanilor perchezitionate in ultimele doua saptamani, in dosare in care sunt vizate 169 de persoane, dintre care 62 au fost retinute sau arestate.

Potrivit Politiei Romane, in perioada 27 aprilie - 10 mai au fost facute 139 de perchezitii la membrii unor grupari de trafic de persoane, criminalitate informatica, trafic si consum ilicit de droguri si spalare de bani, scrie News.ro.

In urma perchezitiilor au fost confiscate 121 de grame de amfetamina, 82 de grame de MDMA, 254 de comprimate de MDMA, 749 de comprimate de ecstasy, opt grame de hasis, 97 de grame de heroina, 40 de grame de cocaina, 3.118 grame de canabis, 37 de plante de canabis, 42 de timbre, 39 de grame de substante psihoactive, 10 grame de ciuperci halucinogene si au fost indisponibilizate trei cantare electonice, sase grindere si un autoturism.

Anchetatorii au ridicat din locuintele suspectilor 84.560 de lei, 19.340 de euro, 1.000 de dolari, 260 de lire sterline, 70 de franci elvetieni, 13 hard disk-uri, 10 laptopuri, 10 tablete, 76 de medii de stocare, 20 de telefoane mobile, opt cartele SIM, un card bancar, doua arme, o arma alba si 637 de pachete de tigari.

Perchezitiile au fost facute in dosare ale Directiei de Investigare de Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism in care sunt vizate 169 de persoane, 62 dintre acestea fiind retinute sau arestate, iar o alta fiind pusa sub control judiciar. La actiuni au participat 366 de politisti de la structurile de combatere a criminalitatii organizate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri