Protest in Bucuresti, dupa ce PSD a anuntat schimbari majore in programul de guvernare

PSD a anuntat, joi, schimbari majore in programul de guvernare 2017-2020. Printre altele, programul de guvernare prevede inlocuirea impozitului pe profit cu unul pe cifra de afaceri, in timp ce impozitul pe venit va scadea de la 16 la 10% din 2018. De asemenea, ministrul nominalizat la Finante a vorbit despre desfiintarea pilonului II de pensii, unul dintre cei mai importanti furnizori de capital din Romania.

Mai multe organizatii civice vor organiza, duminica, 2 iulie, un mars de protest in Capitala.

"In conditiile in care, la cinci luni de la debutul celor mai ample miscari de strada din Romania, coruptia la nivel inalt este in continuare departe de a fi eradicata, societatea civila se mobilizeaza si va participa la marsul "Impreuna salvam tara de corupti!" ", au anuntat organizatorii.

Marsul va demara in jurul orei 19.00. Protestatarii vor marsalui pe traseul Piata Victoriei – Piata Romana – Piata Universitatii – Piata Unirii – Parlament – Curtea Constitutionala a Romaniei.

CITESTE SI: Guvernul Tudose pregateste noi taxe si impozite: taxa de solidaritate, impozit pe cifra de afaceri in locul celui pe profit

Citeste si:
Protestatarii pot depune plangeri la Parchetul Militar si in weekend
Parchetul Militar, program...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri