Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a declarat, sambata, dupa infrangerea din meciul cu Elina Svitolina, ca trebuie sa uite foarte repede aceasta intalnire si a precizat ca fost una dintre zilele ei proaste, informeaza site-ul wtatennis.com.

"Am jucat in semifinale, nu este atat de rau. Este un turneu mare. Am jucat foarte bine in aceasta dimineata, in sferturi. Acest meci din semifinale il voi uita foarte repede, cu siguranta. Trebuie sa merg inainte. Am multe turnee de jucat. Uneori se mai intampla si asta, a fost una din zilele mele proaste", a spus Halep, potrivit News.ro.

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a ratat ocazia de a-si apara trofeul de anul trecut de la Rogers Cup, fiind invinsa, duminica, de jucatoarea ucraineana Elina Svitolina, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, cu scorul de 6-1, 6-1, in semifinale.

Halep era detinatoarea trofeului la Rogers Cup, competitie de categorie Premier 5, dupa ce a castigat anul trecut finala de la Montreal. In 2015, la Toronto (cele doua orase alterneaza la organizarea Rogers Cup), romanca a fost finalista.

Pentru Simona Halep urmeaza participarea la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, saptamana viitoare, competitie la care anul trecut a ajuns in semifinale.

Sursa foto: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri