Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA, s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5.946.740 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep a invins-o, in sferturile de finala, cu scorul de 6-2, 6-2, dupa o ora de joc, pe Casey Dellacqua (Australia), jucatoare venita din calificari si pozitia 78 in ierarhia mondiala.

In semifinale, Simona Halep o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Jelena Jankovici (Serbia), a saptea favorita a competitiei si locul 8 WTA, si Agnieszka Radwanska (Polonia), cap de serie numarul 2 si pozitia a treia in clasamentul mondial.

Pentru calificarea in semifinale la Indian Wells, Halep va primi 390 de puncte WTA si un cec in valoare de 225.000 de dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri