O ambarcatiune pe care se aflau 69 de migranti irakieni, intre care 29 de minori, a fost interceptata, duminica dimineata, de politistii de frontiera, in apropierea tarmului romanesc al Marii Negre, la 10 mile marine de Mangalia.

Potrivit unui comunicat al Garzii de Coasta, duminica, in jurul orei 7.00, politistii de frontiera da la Sistemul Integrat de Supraveghere la Marea Neagra – SCOMAR au detectat o ambarcatiune suspecta in Marea Neagra, pavilion Turcia, la aproximativ 10 mile marine est de Mangalia, la frontiera maritima, care se indrepta spre tarm, informeaza News.ro.

"Imediat, Garda de Coasta a dispus efectuarea unei misiuni cu o nava a Grupului de Nave Mangalia pentru identificarea ambarcatiunii suspecte. Nava si-a continuat drumul si s-a stabilit ca la bordul acesteia se afla un numar mare de migranti. Drept urmare, nava Garzii de Coasta a intervenit si escortat ambarcatiunea spre sediul Grupului de Nave Mangalia", se arata in comunicat.

In urma verficarilor, politistii de frontiera au stabilit ca nava era condusa de doi barbati, un cetatean bulgar si unul cipriot, iar la bord se aflau 69 de persoane din Irak - 30 barbati, zece femei si 29 de minori.

Politistii de frontiera romani continua cercetarile in acest caz.

Sursa foto: Nicolas Economou/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri