Examenul de admitere in scolile de agenti si subofiteri va avea loc in ianuarie 2018. Este o premiera in Ministerul de Interne. Vor fi scoase la concurs 2.880 de posturi de agenti.

MAI organizeaza, in premiera, o sesiune de admitere in luna ianuarie 2018 in scolile de agenti si subofiteri. Vor fi scoase la concurs 2.880 de locuri, astfel: 1600 pentru agenti de politie, 700 pentru subofiteri jandarmi, 300 pentru subofiteri pompieri si 280 pentru politisti de frontiera, potrivit unui comunicat MAI.

Recrutarea candidatilor se realizeaza de catre departamentele de resurse umane de la nivelul unitatilor teritoriale si centrale ale Inspectoratului General al Politiei Romane, Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, Inspectoratului General al Jandarmeriei si Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Scolile care vor organiza sesiunea de admitere din ianuarie sunt: Scoala de Agenti de Politie „Vasile Lascar” din Campina – 1300 locuri, Scoala de Agenti de Politie „Septimiu Muresan” din Cluj-Napoca – 300 locuri, Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera „Avram Iancu” din Oradea – 280 locuri, Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Dragasani – 350 locuri, Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi „Petru Rares” din Falticeni – 350 locuri, Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila „Pavel Zaganescu” – Boldesti – 300 locuri.

Pana cand se depun dosarele?

Cererile de inscriere pentru admitere, in sesiunea ianuarie 2018, se depun de catre candidati la departamentele de resurse umane pana la data de 5 decembrie 2017. Candidatii depun documentele necesare pentru constituirea dosarelor de recrutare, inclusiv actele de studii corespunzatoare.

Proba de verificare a cunostintelor consta intr-un test scris. Pe langa testul scris, candidatii vor avea de trecut probele sportive, testul psihologic si evaluarea medicala.

Tematica si bibliografia de concurs, etapele de inscriere a candidatilor si planificarea probelor de concurs se vor afisa pe site-ul oficial al fiecarei unitati de invatamant.

Scolile postliceale ale MAI organizeaza concursurile de admitere in perioada 13 – 21 ianuarie 2018, conform graficelor stabilite la nivelul fiecarei scoli.

Sursa foto: Agerpres / Angelo Brezoianu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri