IGPR: 300 de soferi, depistati circuland cu viteza excesiva pe DN 2, in doar cateva ore; 66 au ramas fara permisul de conducere

Potrivit sursei citate, incepand de vineri, politistii rutieri au intensificat actiunile pe principalele drumuri nationale si autostrazi, pentru prevenirea evenimentelor rutiere. O atentie deosebita este acordata Drumului National 2 Bucuresti - Bacau - Suceava - Siret.

"In doar cateva ore, pe DN2, au fost depistati 347 de conducatori auto care au incalcat prevederile rutiere, dintre care 300 au fost sanctionati contraventional pentru depasirea vitezei regulamentare. 66 de soferi au ramas fara permisul de conducere", anunta Politia Romana, potrivit News.ro.

De asemenea, p persoana este cercetata penal pentru ca circula cu masina fara a avea permis de conducere. Potrivit politistilor, "cu cat viteza este mai mare, socul produs de accident este mai mare, iar consecintele mai grave".

Actiunea va continua pe sosele din tara, cu autospecialele inscriptionate sau neinscriptionate, dotate cu aparatura de masurare a vitezei de deplasare, dar si pistoalele - radar cu laser.

Citeste si:
Șoferii care nu au mașinile echipate pot rămâne fără certificat de...
Șoferii care nu au mașinile...
Sursa foto: TTstudio / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri