Gabriela Firea a angajat la Clubul Primariei un fost general MAI cu pensie de 15.000 lei

Un fost chestor din Ministerul de Interne, Nicolae Chesnoiu, este angajatul Clubului Primariei, CSM Bucuresti. Acesta incaseaza 15.000 de lei din pensia de la MAI, iar in acelasi timp, orimaria Gabrielei Firea ii mai da inca 4.000 de lei pe luna, scrie jurnalistul Catalin Tolontan, pe blogul sau.

Fost director financiar al MAI, chestorul Nicolae Chesnoiu s-a insurubat de trei ani in sportul romanesc. ”Chesnoiu e un Isarescu al Ministerului de Interne”, il elogiaza Elisabeta Lipa, cea care a deschis cariera sportiva a chestorului pe linia Dinamo – MTS – CSM.

Astazi, Nicolae Chesnoiu este consilier al membrului PSD Gabi Szabo, numita de primarul Firea sefa la CSM Bucuresti. CSM este clubul cu cel mai mare buget din sportul romanesc.

El incaseaza 15.000 de lei din pensia de la Ministerul de Interne, iar primaria Gabrielei Firea ii mai da inca 4.000 de lei pe luna. In plus, fostul chestor incaseaza inca 6.000 de lei pe luna in calitate de cenzor la filiala din Romania a Asociatiei Internationale a Politistilor. La MTS, castiga 5.000 de lei, dar omul a fost premiat si pentru ”performantele” de la RIO, cele mai slabe ale sportului nostru din ultimii 60 de ani! Desi sosise in MTS cu numai 7 luni inaintea Jocurilor Olimpice, Nicolae Chesnoiu a luat 15.000 de lei.

Citeste si:
Probleme financiare la Digi24? Cu ce se confrunta televiziunea
Probleme financiare la...
Sursa foto: tolo.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri