Procurorul-sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat marti ca procurorii raman cu aceleasi salarii, in schimb grefierii, specialistii si ofiterii de politie judiciara vor avea scaderi si de 25% la capitolul venituri in urma reformei fiscale, potrivit Agerpres.

"Au fost facute calcule. Exista personal din cadrul DIICOT care pierde la salariu, exista care ramane cu acelasi salariu si exista personal care pierde drastic. Cei de la Departamentul economico-financiar si administrativ (DEFA), care pierd undeva la peste 25%", a precizat Horodniceanu, in cadrul unei conferinte de presa cu ocazia prezentarii bilantului activitatii DIICOT pe anul 2017.

Intrebat daca exista personal din DIICOT care va pleca in urma scaderii veniturilor, Horodniceanu a spus: "Deocamdata nu. Probabil or sa hotarasca impreuna. Ei sunt intr-un soi de sindicat, probabil ca sunt deja niste miscari anuntate, nu stiu, pentru ca ei nu se consulta cu mine in chestiunile astea (...) Procurorii nu pierd. Noi ramanem cu acelasi salarii. In schimb, grefierii, specialistii, cei din cadrul DEFA se pare ca pierd. Si ofiterii de politie judiciara pierd ceva (la salarii, n.r.), nu chiar asa de mult ca cei de la economico-financiar".

Sursa foto: Agerpres FOTO / Angelo Brezoianu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri