Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca scolile vor ramane inchise pe toata durata saptamanii, potrivit Agerpes.

Toata saptamana nu vor avea loc cursuri in scolile din Bucuresti, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a anuntat marti primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, la Comandamentul de iarna de la PMB.

„Am studiat cu foarte mare responsabilitate toate aceste informatii (despre prognoza meteo - n.r.) pentru zilele urmatoare si impreuna cu dl. prefect, cu dl. inspector scolar general si cu toti colegii nostri care raspund de situatiile de urgenta, am luat impreuna decizia ca toata saptamana scolile sa fie inchise si ma refer aici la gradinite, scoli si licee, fireste din sistemul de stat. In ceea ce priveste unitatile de invatamant private, acestea isi vor putea anunta propriile decizii catre parinti si rugamintea ar fi ca sa le faca publice in aceasta zi, pentru ca toata lumea sa fie anuntata si fiecare familie sa stie sa aiba aceste informatii pentru a gestiona aceasta perioada cat mai bine cu putinta”, a anuntat primarul general al Capitalei.

Conform prognozei speciale pentru Bucuresti emise de Administratia Nationala de Meteorologie, pentru perioada 27 februarie - 2 martie 2018, gerul va persista, in Capitala, pana pe data de 2 martie, maxima termica nu va depasi minus 7 grade Celsius, in timp ce noaptea temperatura va cobori pana la minus 19 grade Celsius, posibil chiar mai scazuta la periferia orasului.

Recomandarile Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta cu privire la cei care pornesc la drum in aceasta perioada

"Pentru evitarea situatiilor extreme ce pot pune in pericol viata si sanatatea populatiei, le reamintim celor care pornesc la drum in aceasta perioada sa se informeze asupra traseelor pe care le au de parcurs si sa evite drumurile greu accesibile.

De asemenea, inainte de a incepe deplasarea sa se asigure ca sistemul de incalzire al autoturismului functioneaza, iar autovehiculul este echipat corespunzator pentru circulatia in conditii de iarna", se mentioneaza intr-o postare pe Facebook.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri