Consiliul general al municipiului Bucuresti l-a desemnat, pe 1 martie, pe Alexandru David Burghiu in functia de administrator special RADET, dupa ce fostul administrator si-a dat demisia de onoare, atunci cand doi angajati ai regiei si-au pierdut viata in timp ce interveneau la o avarie.

Alexandru David Burghiu a fost votat cu 30 de voturi "pentru" de majoritatea PSD-ALDE din Consiliul general al Minicipiului Bucuresti, scrie Hotnews. USR nu a participat la sedinta, iar PNL nu a fost de acord cu propunerea facuta.

Ciprian Ciucu, consilier PNL in CGMB, a publicat pe Facebook CV-ul lui Alexandru David Burghiu.

"Acesta este tot "CV-ul" viitorului administrator special pus de Firea/PSD la RADET, acea regie cu bugetul unui intreg oras de marime medie spre mare! O bataie de joc! Nu le e rusine sa vina un astfel de om cu un asa CV in fata bucurestenilor? Cititi si va cruciti!", a scris Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Alexandru David Burghiu este din 2017 director general la Compania Municipala Managementul Traficului Bucuresti, membru in CA la Metrorex si Compania Municipala Parcuri si Gradini, iar din 2016 consilier la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. Din 2008 pana in 2014 a lucrat la Ministerul de Interne. Acesta a absolvit, in 2008, Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti, iar in 2010 Colegiul National de Aparare - Universitatea Nationala de Aparare Carol I.

Sursa foto: Wikipedia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri