CSM a anuntat, vineri, ca a trimis "decidentilor" motivarea avizului negativ pe care Sectia de procurori l-a dat in cazul cererii de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, formulata de ministrul Justitiei, Tudore Toader, scrie Ziare.com.

Later edit: La doua ore dupa acest anunt, CSM a publicat pe site motivarea in cazul Kovesi.

"In urma avizului nefavorabil privind propunerea ministrului justitiei de revocare a doamnei Laura Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii aduce la cunostinta opiniei publice faptul ca hotararea nr. 52 din 27 februarie 2018 a fost motivata si inaintata decidentilor pentru a dispune masurile legale.

Hotararea va putea fi vizualizata pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii la sectiunea Activitate consiliu - Hotarari ale CSM", transmite CSM intr-un comunicat.

Joi, vicepresedintele CSM, Codrut Olaru, a declarat ca motivarea avizului negativ dat cererii de revocare a Laurei Codruta Covesi este "aproape gata".

"Pana la sfarsitul acestei saptamani o vom inainta decidentilor in vederea luarii unor masuri”, anunta, joi, Olaru.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri