Hidrologii au instituit duminica un Cod galben de inundatii, valabil de luni de la ora 12:00 pana miercuri la ora 18:00, pe rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Valcea, Olt, Teleorman, Arges, Dambovita, Giurgiu, Constanta si Tulcea, scrie Agerpres.

Codul galben vizeaza raurile din bazinele hidrografice: Desnatui (judetele: Mehedinti si Dolj), Olt - afluentii aferenti sectorului aval Ac. Babeni (judetele: Valcea, Olt si Dolj), Calmatui (judetele: Olt si Teleorman), Vedea - bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele: Olt, Arges si Teleorman), Neajlov (judetele: Arges, Dambovita, Teleorman si Giurgiu), Buzau - afluenti bazin mijlociu (judetul Buzau), raurile mici din Dobrogea (judetele: Constanta si Tulcea).

Totodata, pana pe 31 martie, este in vigoare un Cod portocaliu de inundatii pe Dunare, sector aval Gruia - amonte Giurgiu (judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Giurgiu), pe sectorul Harsova - Braila si in Delta Dunarii - judetele Constanta, Braila si Tulcea.

In intervalul 21 martie, ora 15:00 - 31 martie, ora 18:00, se afla sub Cod galben de inundatii intregul sector romanesc al Dunarii, aval de S.H.E.N. Portile de Fier, judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Constanta si Tulcea.

Sursa foto: Shcherbinator / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri