Capacitatea de transport a CFR Calatori va fi adaptata la nivelul intregii retele feroviare in minivacanta de Paste, in functie de evolutia si dinamica traficului de pasageri, in special, la trenurile catre cele mai solicitate destinatii: Brasov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Satu Mare, Timisoara, Vatra Dornei, iar in perioada 7 - 9 aprilie, cand traficul este redus, vor fi anulate 57 de trenuri, informeaza CFR Calatori printr-un comunicat de presa.

Pentru pasagerii care vor calatori de la Pitesti catre Manastirea Curtea de Arges, in data de 8 aprilie, trenurile din graficele obisnuite vor circula dupa un nou program, astfel: Regio 13231, Pitesti (08.30) – Curtea de Arges (09.19) si Regio 13232, Curtea de Arges (13.30) – Pitesti (14.19). Acestea vor opri in: Pitesti Nord, C.I.L. h., Bascov Hm, Merisani h. si Baiculesti h.

Agentia de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisa in zilele de 6, 7 si 9 aprilie.

In zilele libere de sarbatoare legala – 6, 8 si 9 aprilie, vor fi deschise agentiile de voiaj CFR Calatori din Carrefour Colentina si Titan din Bucuresti, Iulius Mall din Iasi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, restul agentiilor de voiaj fiind inchise.

In perioada 7 – 9 aprilie 2018, cand traficul de calatori este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio precum si unele trenuri Regio nu vor circula. Astfel, 57 de trenuri vor fi anulate.

Citeste si:
CFR va moderniza peste 600 de poduri si podete
CFR anunta ca 636 de poduri...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Durata calatoriei cu trenul din Capitala la Suceava, redusa cu o ora