Numarul deceselor cauzate de rujeola a ajuns la 50, a informat Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica Romania.

Potrivit sursei citate, numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania raportate pana vineri este de 12.648, din care 50 de decese, conform Agerpres.ro.

Cel de-al 50-lea deces datorat rujeolei, confirmat prin izolare virala, a fost raportat la un copil in varsta de 4 ani din judetul Iasi, avand o doza de vaccin ROR in antecedente.

INSP mentioneaza ca saptamana trecuta au fost raportate inca 280 de cazuri nou confirmate in 15 judete si in municipiul Bucuresti. Noile cazuri de rujeola au fost confirmate in judetele: Bacau - 97, Constanta - 41, Vrancea - 40, Iasi - 22, Vaslui - 20, Neamt - 14, Satu Mare - 14, Buzau - 9, Braila - 5, Galati - 5, Suceava - 3, Arges - 2, Maramures - 2, Prahova - 1 si Valcea.

Sursa foto: Romolo Tavani / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri