A doua etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop, Telekom Sport Transilvania Rally 2018 powered by Ford, care are loc la Cluj-Napoca, in perioada 3-5 mai, a adunat la start peste 100 de echipaje, stabilind, astfel, un record, potrivit fras.ro.

Evenimentul Transilvania Rally 2018 este organizat de Motorhome Napoca Rally Team si are 105 echipaje inscrise, cu 22 mai multe decat anul trecut si aproape dublu fata de anul 2016.

Echipajele inscrise sunt repartizate astfel: 68 in Campionatul National de Raliuri Dunlop, 5 in Campionatul National de Raliuri Istorice Dunlop si 26 in Campionatul National de Rally 2 Dunlop. Evenimentul va conta si pentru prima etapa din Tour European Rally 2018, iar sase dintre echipajele inscrise vor puncta exclusiv pentru aceasta competitie.

Campionul en-titre Bogdan Marisca va face echipa cu Karoly Borbely, dupa ce in prima runda a concurat alaturi de Sebastian Itu.

Transilvania Rally 2018

Printre fostii campioni prezenti la startul competitiei se numara Simone Tempestini, Dan Girtofan, Valentin Porcisteanu si Constantin Aur.

Giandomenico Basso, campion european si dublu campion al Italiei, este prezent pe lista de inscrieri pentru al doilea an consecutiv. Anul acesta va concura pe o Skoda Fabia R5, iar copilot va fi Lorenzo Granai.

11 echipaje straine sunt anuntate la Transilvania Rally 2018, ceea ce va duce la peste 150 de sportivi straini licentiati in 2018, pana in prezent, pentru campionatele organizate sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Program Transilvania Rally 2018

Primele patru probe speciale (special stages) vor avea loc vineri, 4 mai: Capusul Mare (circa 21 km), Belis (13 km), Tarnita (circa 25 km), si Floresti (circa 7,2 km).

Ziua de sambata, 5 mai, va avea inca noua probe speciale (special stages) si o super speciala (super special stage), in urmatoarea ordine: Valea Fericirii 1 (circa 10 km), Belis 2 (14 km), Manastireni 1 (9 km), Dangau 1 (12 km), Floresti 2 (7,2km), Valea Fericirii 2 (10 km), Manastireni 2 (9 km) si Dangau 2 – Power Stage (12 km).

Sursa foto: Facebook Transilvania Rally

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri