Apa Nova investeste 7 milioane de euro in realibitarea a 17 fantani din centrul Capitalei, printre care si fantana Unirea. Lucrarile se vor desfasura pana in luna septembrie a acestui an, existand posibilitatea ca traficul sa fie restrictionat temporar pe prima banda, scrie Digi24.

Lucrarile vor incepe marti si se vor desfasura pana in luna septembrie a acestui an. Apa Nova va reabilita si moderniza ansamblul de 17 fantani din centrul Capitalei, inclusiv fantana Unirea.

In aceasta perioada, alimentarea cu apa a fantanilor se va intrerupe, urmand sa fie reluata dupa finalizarea lucrarilor. De asemenea, exista posibilitatea ca traficul sa fie restrictionat temporar pe prima banda, in functie de lucrarile desfasurate.

„In urma modernizarii, fantanile din acest perimetru vor deveni un punct central de atractie urbana, ce va oferi bucurestenilor un spectacol de apa, lumini si muzica, in patru regimuri de functionare: regim de zi, seara, respectiv noapte, de luni pana vineri, iar in weekend va functiona in regim de spectacol stradal”, transmite municipalitatea.

Apa Nova va face aceste lucrari in cadrul unui program de investitii din fonduri proprii, in valoare de 7 milioane de euro, in baza obligatiilor asumate prin contractul de concesiune cu Primaria Capitalei, precizeaza reprezentantii institutiei.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri