Cu toate ca toamna abia a inceput, la munte se poate vorbi deja de fenomene specifice iernii.

Marti, vremea va fi mai rece fata de cea normala in aproape toata tara. Maximele vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiuni si 21 de grade Celsius in Lunca Dunarii. Vantul va accentua senzatia de frig in special in Moldova, unde va sufla cu 65..70 km/h, iar pe crestele masivelor sudice si de Curbura, cu 100 km/h. Va ploua local in nordul si in centrul tarii, iar la altitudini mari vor fi ninsori sau lapovita, scrie Digi24.

Vremea in Bucuresti

In Bucuresti, marti, vor fi cel mult 19 grade, se vor mentine conditiile de ploaie si adierile vantului. Presiunea aerului va creste si poate crea probleme in plus persoanelor sensibile.

La munte, urmeaza o zi rece si destul de mohorata. Vor fi rafale de 100 km/h pe crestele Carpatilor Meridionali si de Curbura. Din loc in loc va ploua, iar la altitudini mari va ninge. Va continua sa fie frig pana vineri, desi cerul se va insenina.

Temperaturile vor fi deosebit de scazute si pe litoral, cu toate ca soarele va straluci nestingherit. Vantul va mai fi intens pana la mijlocul saptamanii, apoi se va linisti. La fel ca si in restul tarii, vremea se va incalzi de vineri.

ANM: Cod galben de vant puternic

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic valabila in intervalul orar 9:00 - 15:00 in zonele de munte ale judetelor Prahova, Arges, Dambovita si Buzau.

In aceste zone se vor semnala intensificari ale vantului, mai ales la altitudini de peste 1800 m, cu rafale in general de 70...90 km/h. Pe creste, trecator, va ninge slab.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri