Vreme deosebit de rece va lovi Romania incepand de marti

Vremea va deveni deosebit de rece incepand de marti dupa-amiaza, la munte va ninge iar in sudul si centrul tarii, indeosebi in zonele deluroase, trecator, vor fi precipitatii mixte, potrivit unei informari meteo emise marti de Administratia Nationala de Meteorologie.

In intervalul 29 octombrie, ora 14:00 - 1 noiembrie, ora 10:00, vremea va deveni deosebit de rece, la inceput in vestul, centrul, nordul si nord-estul teritoriului, apoi in toata tara. Se vor semnala precipitatii in majoritatea regiunilor.

La munte, mai ales in Carpatii Orientali si Meridionali, acestea vor fi predominant sub forma de ninsoare si se va depune strat de zapada, iar vantul va avea intensificari temporare, spulberand zapada. Intensificari ale vantului se vor mai semnala si in regiunile estice, sudice si sud-vestice, amplificand senzatia de rece, precizeaza meteorologii.

In sudul si centrul tarii, indeosebi in zonele deluroase, trecator, vor fi precipitatii mixte.

In dimineata zilei de vineri, 1 noiembrie, temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precadere in jumatatea de nord a tarii, precum si in zonele deluroase din restul teritoriului.

La Bucuresti, vremea se va raci semnificativ de miercuri, 30 octombrie, temperatura maxima urmand a fi de 9...10 grade, pentru ca joi, 31 octombrie, aceasta sa nu treaca de 5 grade. Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare (cu viteze la rafala in jurul a 45 km/h) amplificand senzatia de rece.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri