In zilele urmatoare, vremea se va raci in majoritatea regiunilor. Temperaturile se vor situa intre 1 si 22 de grade Celsius, iar ploile isi vor face prezenta dupa 11 octombrie.

In Banat, tendinta temperaturii aerului va fi, in general, de scadere in cea mai mare parte a intervalului de referinta. In medie, valorile maxime se vor incadra intre 17 si 21 de grade in prima saptamana si intre 12 si 17 grade in cea de-a doua, iar minimele intre 5 si 9 grade in perioada 5-11 noiembrie, apoi intre 3 si 7 grade celsius. Probabilitatea pentru ploi va fi in crestere, cu precadere, la sfarsitul intervalului.

In Crisana, temperatura aerului va fi in general in scadere, pana in data de 8 noiembrie, relativ stationara si in usoara crestere pana in 13 noiembrie, apoi din nou in scadere, insa ceva mai accentuata decat precedenta.

In zona Transilvaniei, temperatura aerului - la valorile diurne - va fi in scadere, pana in data de 8 noiembrie, relativ stationara si in usoara crestere pana in 13 noiembrie, apoi din nou in scadere

In Maramures, temperatura aerului va fi in general in scadere, in perioadele 5-9 noiembrie si 14-18 noiembrie.

Citeste si:
Vreme deosebit de rece, temperatura nu sare vineri de 2 grade
Vreme deosebit de rece la...

In Moldova, in prima saptamana din intervalul de prognoza, temperatura aerului va fi in general in scadere, de la o zi la alta si de la o noapte la alta. In medie, valorile maxime se vor incadra intre 11 si 18 grade, iar cele minime intre 3 si 8 grade celsius.

Zona Dobrogei va fi marcata de temperaturi in scadere, la valorile diurne, pana in data de 7 noiembrie, in crestere pana in 13 noiembrie, apoi din nou in scadere. La valorile nocturne, variatiile vor fi spre crestere in prima dimineata, in scadere pana in 9 noiembrie.

In Muntenia, in timpul zilei, temperatura aerului va fi in scadere pana in data de 7 noiembrie, in crestere pana in 13 noiembrie, apoi din nou in scadere. La valorile nocturne, variatiile vor fi spre crestere in prima dimineata si in scadere pana in 9 noiembrie.

In zona Olteniei, la valorile diurne, temperatura aerului va fi in scadere pana in data de 7 noiembrie, in crestere pana in 13 noiembrie, apoi din nou in scadere, ceva mai accentuata decat precedenta.

Citeste si:
Temperaturi scazute si lapovita in Capitala in urmatoarele zile
ANM: De vineri, vremea se va...

La munte, temperatura aerului va fi, in general, in scadere, in intervalul de prognoza, insa majoritatea valorilor ce urmeaza sa se inregistreze vor fi peste cele normale ale perioadei. In prima saptamana, in medie, maximele se vor incadra intre 8 si 14 grade si minimele intre 1 si 6 grade.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Meteo: Ninsori, polei, vant puternic si frig, de luni dimineata