Oferte promotionale si reduceri la Targul cadourilor de Craciun de la Romexpo

Dulciuri si delicatese traditionale de sezon, produse vestimentare si accesorii, cosmetice, obiecte de arta decorativa si decoratiuni specifice Sarbatorilor sunt cateva dintre produsele ce vor fi oferite spre vanzare, in perioada 7 - 9 decembrie, la Targul cadourilor de Craciun de la Romexpo. Expozantii au pregatit oferte promotionale si reduceri intre 10% si 50%, valabile pe toata perioada targului.

Vizitatorii targului vor putea alege din game variate de produse vestimentare de iarna si cadouri elegante, precum bijuterii, haine de blana, incaltaminte si produse de marochinarie. Publicul este intampinat si cu o paleta diversificata de ornamente si decoratiuni specifice Sarbatorilor de iarna - globuri personalizate si produse decorative handmade.

Pe parcursul celor trei zile de targ, copiii vor putea participa la ateliere de creatie, momente artistice muzicale si coregrafice, precum si la confectionarea cadourilor pentru cei dragi, dar si a propriilor jucarii si decoratiuni pentru bradul de Craciun.

In aceeasi perioada Romexpo gazduieste si Antique Market, manifestarea dedicata atat artistilor, cat si iubitorilor de arta si colectionarilor. Expozitia propune colectionarilor de antichitati piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi si jucarii.

Antique Market, targul de obiecte de arta si antichitati, ofera vizitatorilor posibilitatea de a alege un cadou marcat de istorie - obiecte de mobilier si decoratiuni interioare; tiparituri vechi - publicatii si carti, scrisori, filatelie, ilustratii si fotografii, obiecte personale si de colectie - numismatica, bijuterii si ceasuri, arme de colectie, jucarii de epoca si miniaturi, obiecte de arta plastica - tablouri, gravuri, desene, arta decorativa, sculpturi.

Citeste si:
Iulius și CCIR pregătesc o investiție de 3 MLD. euro în dezvoltarea...
Iulius și Camera de Comerț și...

Intrarea la Targul cadourilor de Craciun si Antique Market este libera, accesul vizitatorilor incepand din data de 7 decembrie, ora 10:00.

Sursa foto: Facebook / Romexpo

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Ce spune Arhiepiscopia Tomisului despre ultima plângere formulată
Setari Cookie-uri