Doua vagoane in care se aflau aproximativ 20 de calatori au deraiat, duminica, in zona localitatii Baiesti din judetul Hunedoara, o persoana fiind ranita, relateaza Agerpres.

UPDATE: Aproximativ 50 de calatori care se aflau in trenul Inter Regio ce a deraiat duminica dimineata in zona localitatii Baiesti, din judetul Hunedoara, au fost transportati in gara CFR Subcetate sau vor fi preluati de rude cu masinile, de pe DN 66, aflat in apropiere, pentru a ajunge la destinatiile propuse, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.

"34 de calatori au fost transportati in gara CFR Subcetate, trei calatori in autogara din Hateg, iar 11 calatori vor fi preluati de rude, prieteni de pe DN 66", a precizat purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Trei vagoane ale trenului vor fi deplasate spre gara CFR Subcetate.

Duminica dimineata, ultimele doua vagoane din garnitura unui tren care transporta 120 de calatori au deraiat in zona localitatii Baiesti, o persoana fiind ranita. Avand in vedere ca in cele doua vagoane se aflau aproximativ 20 de persoane, a fost imediat activat Planul rosu de interventie.

CFR a semnat contractul...
Citeste si: Trenul Gara de Nord - Aeroportul Otopeni: s-a semnat contractul

Trenul circula pe ruta Constanta - Arad.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, ultimele doua vagoane din garnitura unui tren care transporta 120 de calatori au deraiat. Avand in vedere ca in cele doua vagoane se aflau aproximativ 20 de persoane, a fost imediat activat Planul rosu de interventie.

"Dupa sosirea la fata locului a echipajelor ISU Hunedoara, pompierii au constat ca in urma accidentului a rezultat o singura victima, cu posibile fracturi la membrele superioare. Dupa acordarea asistentei medicale de urgenta la fata locului, victima va fi transportata la spital. Totodata, s-au facut verificari printre calatori pentru identificarea altor persoane cu leziuni in urma accidentului, insa celelalte persoane nu au nevoie de ingrijiri medicale", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Conform aceleiasi surse, trenul circula pe ruta Constanta - Arad, toti pasagerii urmand sa fie preluati si transportati in siguranta la Petrosani.

Asocierea Arcada Company -...
Citeste si: Trenul pana la aeroportul Otopeni: a fost desemnat constructorul

La locul accidentului au intervenit patru echipaje de pompieri si un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara.

Sursa foto: Shutterstock / Dmitrijs Mihejevs

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
CFR a desemnat firma care va moderniza doua sectoare de cale ferata