Un cutremur cu magnitudinea 3,1 pe scara Richter s-a produs miercuri, la ora locala 02:05, in judetul Vrancea, la o adancime de 126,5 de kilometri, potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP), citat de Agerpres.

Cele mai apropiate localitati de epicentru au fost: Vrancioaia (19 km), Focsani (40 km), Covasna (41 km) si Buzau (60 km).

In luna decembrie, in Romania s-au produs 14 cutremure cu magnitudini cuprinse intre 2,5 si 3,8 pe Richter.

Cel mai puternic seism din acest an a avut loc in data de 28 octombrie, in judetul Buzau, si a avut o magnitudine de 5,8 pe Richter, miscarea tectonica fiind resimtita si la Bucuresti.

In 2017, cel mai mare cutremur de pe teritoriul tarii a fost inregistrat pe 8 februarie, in judetul Buzau, si a avut o magnitudine de 5 pe Richter, in timp ce in 2016 au avut loc doua cutremure de peste 5 grade, unul in septembrie, iar celalalt in decembrie.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri