Cei de la Libertatea au descoperit un nou caz asemanator cu cel al medicului fals Matteo Politi, numai ca de data aceasta totul se intampla intr-un spital public, unde, potrivit ministrului Sanatatii, angajatorul verifica toate documentele si asa ceva nu se poate intampla.

La Spitalul Judetean Ilfov, cu o diploma falsificata si pe baza unui contract de „voluntar cu activitate medicala”, fara parafa de la DSP si fara nici un aviz de la Colegiul Medicilor, dar protejata de conducerea spitalului, dr. Raluca Daniela Birsan a lucrat un deceniu cu pacientii. Pacientii si ceilalti medici din spital o stiau drept rezidenta, asa cum se si prezenta.

Ea sustine ca nu a profesat, doar a observat si a ajutat in calitate de voluntar, insa exista dovezi in care se vede cum Raluca Daniela Birsan coase o pacienta la finalul unei interventii ginecologice de la Spitalul Judetean Ilfov.

“Doctorul”, in varsta de 30 de ani, pretinde ca a absolvit UMF Carol Davila in 2013. Cu toate acestea, decanul Facultatii de Medicina de la UMF Carol Davila sustine ca nu este absolventa a acestei facultati, iar diploma acesteia pare a fi falsa. Citeste intreaga stire aici.

6 din 10 femei care ajung...
Citeste si: 6 din 10 femei care au nascut la stat recunosc ca au dat mici atentii

Sursa foto: Shutterstock / novak.elcic

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »



Citeste si
Romania, tara oamenilor care dau vina unii pe altii (Opinie)