Jandarmeria sustine ca autospecialele filmate plecand din Constanta se deplaseaza la Calarasi pentru un meci de fotbal

Jandarmeria Romana sustine ca autospecialele filmate plecand din Constanta se deplaseaza catre Calarasi la un meci de fotbal si nu spre Bucuresti, asa cum s-a afirmat in unele filmari care apar in spatiul virtual.

"In ultimele ore, in spatiul virtual au aparut mai multe filmari care surprind autospeciale ale Jandarmeriei parasind localitatea Constanta, comentariul celor care au postat aceste imagini fiind ca ele vin la protestul din Bucuresti. Facem precizarea ca aceste autospeciale se deplaseaza catre Calarasi, pentru a asigura masurile de ordine publica la meciul de fotbal Dunarea Calarasi-Dinamo Bucuresti, la aceasta ora dispozitivul la stadion fiind realizat", arata institutia intr-un comunicat de presa, citat de Agerpres.

Potrivit Jandarmeriei, duminica se desfasoara in Capitala meciul de fotbal FCSB-Craiova, context in care la Bucuresti vor fi aduse dispozitive suplimentare de la Ploiesti.

"In acest sens, avand in vedere gradul de risc al meciului de fotbal ce are loc pe Arena Nationala, incepand cu ora 20,00, a fost luata masura suplimentarii dispozitivelor cu jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Ploiesti, aceasta fiind o decizie frecventa in contextul desfasurarii unor astfel de evenimente", se arata in comunicatul institutiei.

Citeste si:
Jandarmii au restricționat accesul oamenilor în Piaţa Obor din...
Jandarmii au restricționat...
Sursa foto: Cristina Cris / Facebook

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Admitere liceu 2020: au fost publicate rezultatele repartizării în licee
Setari Cookie-uri