Viorel Catarama se alatura ineditului protest #sieu

Omul de afaceri Viorel Catarama a anuntat ca Grupul de firme Elvila se alatura protestului initiat de antreprenorul Stefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostrada din Moldova. Asadar, pe 15 martie, Catarama va intrerupe activitatea timp de 15 minute.

Raspunzand provocarii lansate de antreprenorul sucevean, Viorel Catarama a provocat la randul lui pe alti trei antreprenori - Dumitru Balan, Adrian Marginean si Daniel Costas.

„Grupul de firme ELVILA, cu un numar de 1000 de angajati, raspunde provocarii lansate de antreprenorul Stefan Mandachi si va opri lucrul in 15 martie, ora 15, pentru 15 minute.

Sustinem construirea de autostrazi! Ii provoc, la randu-mi, pe antreprenorii Dumitru Balan, din Botosani, Adrian Marginean, din Cluj si Daniel Costas, din Oradea, sa ni se alature in acest demers", a precizat Viorel Catarama, citat de Mediafax.

WALL-STREET.ro s-a alaturat de asemenea protestului initiat de antreprenor si, in data de 15 mai, la ora 15:00, vom sista activitatea pentru 15 minute.

Citeste si:
Viorel Cataramă anunţă că merge sâmbătă în Piaţa Victoriei să...
Viorel Cataramă anunţă că...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Ungaria cere României și Ucrainei să oprească poluarea de pe Tisa și Someș
Setari Cookie-uri