Cantitatea de 131 de kilograme de droguri a fost depistata si ridicata vineri si sambata de pe litoralul din judetul Constanta, operatiunea de cautare a pachetelor susceptibile a contine droguri continuand, a informat, duminica, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).

Potrivit sursei citate, activitatile au loc in cadrul unui dosar de trafic de droguri si sunt derulate de politisti, politisti de frontiera si jandarmi, sub coordonarea DIICOT, conform Agerpres.ro.

De asemenea, IGPR reaminteste cetatenilor din zona litoralului romanesc sa nu deschida pachete pe care le gasesc pe plaja, sa anunte cel mai apropiat politist sau sa sune la 112, daca gasesc astfel de colete.

"Avertizam cetatenii din zona litoralului romanesc sa nu deschida pachete pe care le gasesc pe plaja, sa anunte cel mai apropiat politist sau sa sune la 112, daca gasesc astfel de colete. Acestea pot contine droguri cu o concentratie foarte mare (peste 90%), ce pot pune in pericol viata! In momentul de fata, pe litoralul Marii Negre, este in derulare o ampla operatiune intr-un dosar de trafic de droguri, derulata de politisti, politisti de frontiera si jandarmi, sub coordonarea DIICOT", a precizat, sambata, IGPR.

IGPR: Persoanele care gasesc...
Citeste si: IGPR roaga persoanele care gasesc colete pe litoral sa ii anunte

Sursa foto: Marek Paas / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Droguri la Constanta: Ce se intampla daca nu declari un pachet gasit