Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Sibiu si ai Directiei Operatiuni Speciale – IGPR, impreuna cu procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Sibiu au oprit, joi, in trafic, doua masini in care au descoperit 22 kilograme de cannabis, impreuna cu mai multe instrumente folosite la cultivarea si recoltarea plantelor de cannabis, scrie News.ro.

Ulterior, anchetatorii au facut perchezitii in municipiul Sibiu, la locuintele celor trei persoane care se aflau in masinile controlate initial, si au descoperit alte 20 de kilograme de ”masa vegetala de culoare verde olive ce pare a fi cannabis, in diferite stadii de uscare si prelucrare, precum si alte bunuri (bani, laptop, tableta)”, se arata intr-un comunicat publicat de Politia Romana.

In urma verificarilor, anchetatorii au descoperit ca cei trei suspecti (doi barbati si o femeie) aveau mai multe culturi de cannabis in localitatea Agnita, ”de unde se aprovizionau periodic cu marfa”.

Politistii au ridicat de pe terenurile respective alte 53 de kilograme de cannabis.

Citeste si:

In total, anchetatorii au ridicat aproape 100 de kilograme de droguri la cei trei suspecti.

Cele trei persoane au fost audiate la sediul DIICOT Sibiu, iar doi barbati, in varsta de 29 si 30 de ani, au fost retinuti.

In continuare, anchetatorii fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de droguri de risc.

Sursa foto: Pixabay.com