Trei barbati din Arad au fost arestati preventiv, fiind acuzati de trafic de droguri, dupa ce in urma perchezitiilor efectuate la locuintele acestora au fost descoperite aproape 52 kg de cannabis, informeaza un comunicat al DIICOT.

Potrivit DIICOT, unul dintre cei trei barbati, retinut pentru trafic de droguri de risc in forma continuata, a cultivat cannabis fara drept si in scop de comercializare si a detinut 36,66 kg de cannabis, din cultura proprie, in locuinta sa din Arad. De asemenea, el a depozitat 8,52 kg cannabis, dintr-o alta cultura, in locuinta proprie. Barbatul caruia ii apartineau cele 8,52 kg de cannabis a fost, de asemenea, arestat pentru trafic ilicit de droguri de risc, scrie Agerpres.

Al treilea barbat, arestat pentru trafic ilicit de droguri de risc, in forma continuata, a cultivat si detinut acasa cannabis din cultura proprie. In urma perchezitiilor, au fost descoperite si indisponibilizate 51,98 kg. de cannabis, fiind ridicate dispozitive si obiecte utilizate pentru procesarea si comercializarea drogurilor. Tribunalul Arad a dispus arestarea preventiva a celor trei inculpati pe o perioada de 30 de zile.

Sursa foto: guruXOX / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri