Doua persoane din Capitala au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, dupa ce au fost prinse de DIICOT in timp ce ridicau dintr-o autogara un colet in care se aflau 2 kilograme de cannabis, drogurile fiind aduse din Cehia.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, pe data de 15 februarie, inculpatii P.H. si S.G. au fost retinuti pe o perioada de 24 de ore, pentru savarsirea infractiunilor de trafic international de droguri de risc si trafic intern de droguri de risc, scrie Agerpres.

Canabisul continua sa fie cel mai consumat drog din Romania

In cauza s-a stabilit ca inculpatii au introdus pe teritoriul Romaniei si au detinut o cantitate mare de cannabis, ce urma a fi tranzactionata in Capitala.

Pe data de 14 februarie, procurorii DIICOT impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul BCCO Bucuresti - Serviciul Antidrog au procedat la efectuarea unei actiuni de prindere in flagrant a celor doi inculpati, dupa ce acestia au ridicat de la o autogara situata in Bucuresti un colet adus din Cehia, ce continea 2 kilograme de cannabis, cu o valoare de piata de aproximativ 10.000 de euro.

Citeste si:
Canabisul continua sa fie cel mai consumat drog din Romania
Canabisul continua sa fie cel...

A doua zi, Tribunalul Bucuresti a dispus arestarea preventiva a celor doi inculpati pentru o perioada de 30 de zile.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Femeia decedată in Constanţa din cauza COVID-19 era asistentă
Setari Cookie-uri