Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a vizitat joi dimineata Aeroportul International Henri Coanda, unde a descoperit o "mizerie de nedescris", scari rulante si lifturi nefunctionale, dand vina pe managementul companiei.

"Am efectuat in aceasta dimineata o vizita inopinata in principala poarta de intrare a Romaniei si anume Aeroportul International Henri Coanda - Otopeni. Am primit numeroase sesizari din partea pasagerilor nemultumiti de ceea ce vad in acest aeroport. La fata locului am gasit o mizerie de nedescris in toalete, ziduri rupte, igrasie. Problema scarilor rulante este asa cum mi-au semnalat-o romanii. Scarile rulante care ar trebui sa deserveasca pasagerii cu dizabilitati nu functionau, lifturile, la fel", a scris, pe pagina de Facebook, Razvan Cuc.

Ministrul Transporturilor da vina pe managementul defectuos al aeroporturilui Otopeni, aflat in subordinea Companiei Nationale de Aeroporturi Bucuresti (CNAB), al carei director general interimar este Gabriel Stoe.

"Mizeria si delasarea pe care le-am gasit aici arata un management defectuos. Arata lipsa unui bun gospodar care sa conduca aceasta companie. Lipsa investitiilor este vizibila, desi ar putea sa existe investitii pentru ca aceasta companie are buget generos. Ma declar total nemultumit de acest management al companiei si cu siguranta romanii merita un altfel de management", a adaugat Cuc.

"La unitatile din subordinea Ministerului Transporturilor doar bunii manageri pot sa fie directori!", a mai scris Razvan Cuc.

Sursa foto: Facebook Razvan Cuc

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri