Daca si tu esti genul de businessman in tenisi, care este mereu in miscare, avem cateva recomandari de sneakers la reducere care te vor purta cu incredere pe drumul antreprenoriatului.

Cei mai multi antreprenori implicati complet in afacerea pe care o dezvolta vor spune ca ziua lor are mai mult de 24 de ore, asa ca pentru cei care sunt mereu in schimbare avem cateva recomandari de sneakers la reducere.

Pantofi sport Nike la reducere

Oamenii de afaceri care isi doresc o pereche de pantofi sport care sa fie comozi pentru a alerga intre intalniri si alte sarcini zilnice pot opta pentru aceasta pereche de incaltaminte de la Nike. Un model uni, acesti sneakers vor completa o tinuta casual, in timp ce iti ofera confortul necesar. Sunt confectionati dintr-un material textil, sintetic, avand varful rotund si talpa plata, contrastanta.
Interiorul este din material textil in combinatie cu alte materiale. Acesti tenisi sunt la reducere si pot fi comandati de aici.

Reducere la sneakers - Reebok Classics

Un model similar au si acesti pantofi sport Reebok Classics. Incaltamintea are insertii de piele intoarsa, fiind de culoare albastru petrol. Se remarca din nou stilul casual. De asemenea, sunt confectionati dintr-un material textil de piele intoarsa, avand varful rotund si talpa plata. Pantofii sport au o reducere de 100 de lei si pot fi cumparati de aici.

Pantofi sport Adidas Performance

Antreprenorii care vor sa opteze pentru culori mai indraznete, care sa iasa in evidenta, pot alege o pereche de sneakers Adidas Performance. Cu un design in stil casual si o combinatie de culori rosu Bordeaux si alb, aceasta incaltaminte va atrage privirile suficient incat sa va faceti remarcati, dar fara a distrage atentia de la discutiile importante. Sunt confectionati din piele intoarsa, avand imprimate pe dungi emblematice si garnituri de piele ecologica. Acestia au amortizare, iar tehnologia OrthoLite Float permite aerului sa circule in interior. Ii gasiti aici, cu o reducere de 100 de lei.

Sneakers Lacoste la reducere

O alta pereche de sneakers la reducere este si acest model Lacoste. Pantofii vor completa o tinuta casual, dar fara a avea o „iesire” tipatoare, datorita culorii bleumarin, care pastreaza o imagine neutra. Si acesti sneakers sunt confectionati din material textil, avand varful rotund si talpa plata. De asemenea, sunt echipati cu branturi cu amortizare si a fost folosita aceeasi tehnologie OrthoLite pentru aerisire. Pantofii sport au un pret redus cu 140 de lei si pot fi achizitionati de aici.

Reduceri la pantofi sport Puma

Nu prea poti sa dai gres cu o pereche de sneakers albi, mai ales ca suntem deja in sezonul cald si veti opta mai frecvent pentru tinute de culoare deschisa. Acesti pantofi sport Puma sunt unisex, fiind confectionati dintr-un material sintetic, iar designul e completat de garnituri de piele Smash. Varful este rotunjit si au talpa joasa, ca sa tina antreprenorii cu picioarele pe pamant. Detaliile sunt cele care conteaza, iar la acesti sneakers sunt contrastante, cu garnituri din piele. Daca asteptai sa se faca reduceri la sneakers ca sa iti innoiesti colectia de incaltaminte sport, acum poti cumpara acesti pantofi sport cu 100 de lei mai putin, de aici.

Sneakers la reducere - Converse

Ultimii din aceasta lista de recomandari de sneakers la reducere pentru antreprenorii mereu in miscare sunt acesti pantofi sport din brandul Converse. Probabil ca nu mai au nevoie de nicio descriere, fiind printre cele mai populare alegeri atunci cand vine vorba de incaltaminte sport casual. Acestia sunt confectionati din panza, atat in interior cat si in exterior prezinta un material textil. Avand aceeasi reducere de 100 de lei, ii gasesti aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri