Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, si presedintele Consiliului Judetean (CJ) Tulcea, Horia Teodorescu, au semnat, marti, contractul de finantare pentru modernizarea portului Tulcea, noteaza Agerpres.

Contractul are o valoare totala aproximativa de 40 de milioane de euro, suma care va fi finantata prin Programul Operational Infrastructura Mare, si vizeaza reabilitarea a sase tronsoane cu o lungime totala de 1.510 metri de pe faleza orasului Tulcea, potrivit autoritatii judetene.

"Astazi intram in linie dreapta, semnam contractul de finantare. Sunt convins ca in perioada imediat urmatoare, Consiliul Judetean va lansa si partea de executie", a declarat Razvan Cuc.

Totodata, ministrul Transporturilor a mentionat ca documentatiile necesare lucrarilor de modernizare a drumurilor Tulcea-Braila si Tulcea-Constanta au fost facute publice si ca termenul de depunere a ofertelor este 20 mai.

Referindu-se la podul peste Dunare care se construieste intre judetele Tulcea si Braila, ministrul Razvan Cuc a afirmat ca cererea de finantare va fi transmisa Comisiei Europene pana pe data de 15 iunie.

"Termenul de transmitere pe care organismul intermediar si l-a asumat era 30 septembrie, dar noi vom devansa acest termen, pentru ca s-a lucrat intens", a mai spus Cuc.

Sursa foto: ALEX MICSIK / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri