Cabinet stomatologic pentru persoanele cu dizabilitati, inaugurat in incinta Policlinicii Sociale Baba Novac

Un cabinet stomatologic destinat persoanelor cu dizabilitati, copii si adulti, va fi inaugurat de Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria, joi, in incinta Policlinicii Sociale Baba Novac.

Cabinetul stomatologic va furniza gratuit servicii stomatologice complete la inalte standarde pentru toate categoriile de persoane fara venituri si asigurari medicale. Accesul pacientilor cu dizabilitati la serviciile cabinetului se va face in urma analizarii dosarului medical si social de catre o comisie interdisciplinara, scrie Agerpres.

Dr. Vlad Romanescu, manager medical Policlinica Sociala Baba Novac, a spus ca a decis ca incepand din acest an sa deschida un nou departament de stomatologie in Policlinica Baba Novac, datorita cererii mari, dar si pentru "a intinde o mana de ajutor persoanelor cu dizabilitati".

Vezi si: Ce conteaza in batalia pentru talente pe piata de stomatologie

Cabinetul stomatologic raspunde unei indelungi asteptari din partea persoanelor cu diverse tipuri de dizabilitati si familiilor acestora, pentru care rezolvarea problemelor lor stomatologice este foarte dificila si costisitoare.

Citeste si:
Iohannis: Starea de urgență nu va fi prelungită. Vom intra în stare...
Klaus Iohannis: Starea de...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

"Ne dorim totodata sa dezvoltam parteneriate durabile cu alte asociatii si fundatii active in sustinerea persoanelor cu dizabilitati si care sa poata conta pe noi pentru ceea ce ne dorim a fi cele mai bune conditii disponibile in acest moment pentru aceasta categorie de pacienti", a afirmat directorul Executiv al Fundatiei, Cristiana Mateoiu.

La inaugurarea noului cabinet stomatologic sunt invitati beneficiari si apartinatori, organizatii nonguvernamentale, asociatii si fundatii din domeniul protectiei persoanelor cu dizabilitati, dar si finantatorii si donatorii proiectului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri