Liberalul Rares Bogdan a declarat, luni, ca nu va candida la Primaria Capitalei, motivand ca are alte planuri."Am promis in campania aceasta ca voi sprijini foarte multi candidati ai nostri, primari in functie sau candidati in diverse orase, de la Lugoj la multe comune si orase", scrie Ziare.com.

Targu Mures e pentru mine o batalie crunta, pentru ca acolo am avut un primar care s-a dovedit ca a cazut in mrejele lui Calin Popescu-Tariceanu si tin foarte mult ca cei care au tradat in ultimele doua saptamani sa fie contracandidati de liberali foarte puternici. Acolo am o miza directa pentru a-l indeparta pe Florea de la Primaria Targu Mures.

Ma voi ocupa prioritar de aceste zone si nu e scopul meu sa candidez. Eu sunt convins ca PNL are oameni extrem de valorosi care pot sa o contracandideze si sa si castige in fata doamnei Firea, care e un candidat facil, pentru ca nu a facut nimic si va fi usor de batut. Nu voi candida la Primaria Bucuresti. Am alte planuri", a precizat Rares Bogdan, la Parlament, unde au loc sedinte ale conducerii PNL.

Tot luni, el a declarat ca, daca ii sunt acceptate conditiile, probabil va fi de acord sa preia conducerea PNL Bucuresti.

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri