Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat vineri ca nu este posibil ca, intr-un stat al Uniunii Europene, contracandidatul presedintelui in functie sa fie amenintat cu dosar penal, ea adaugand ca "acum vedem un nou Ceausescu".

"Purtatorul de cuvant al lui Iohannis, Rares Bogdan, a spus ieri ca Viorica Dancila va avea o dezbatere cu procurorii. De unde stie portavocea lui Iohannis ce vor face procurorii? De unde stie portavocea lui Iohannis ce se va intampla maine si de unde stie ca Viorica Dancila trebuie sa aiba un dosar penal? (...) Nu este posibil, intr-un stat al UE, contracandidatul presedintelui in functie sa fie amenintat cu dosar penal. Nu am nimic de ascuns, merg in fata procurorilor sa dau orice explicatie este necesara, dar modul acesta de actiune este un mod specific dictaturii. Acum vedem un nou Ceausescu, cel care daca vorbesti despre anumite lucruri sau daca nu esti de acord cu ceea ce face, trebuie imediat sa mergi in fata procurorilor. Unde ati mai vazut aceasta abordare?", a spus Viorica Dancila intr-o conferinta de presa.

Candidata social-democratilor la Presedintie a adaugat ca aceasta abordare ar trebui sa ii inspaimante pe toti romanii.

"Spunea astazi Iohannis ca primarii PSD vor disparea. Este infiorator sa vii cu asemenea afirmatie in fata romanilor. Cum sa dispara primarii? Ei au fost alesi prin vot direct de catre oameni, au generat un val de incredere in comunitatile in care au fost alesi. Acum ce facem, ii exterminam si pe primari? Maine vor urma pensionarii, pentru ca sunt prea multi, cum spunea domnul Citu, poimaine vor fi profesorii, doctorii. Vor ramane singuri in aceasta tara?", a spus Viorica Dancila.

Sursa foto: LCV / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri